TOIMITUSEHDOT

Purrema Design verkkokaupan toimitusehdot. Voimassa 4.3.2021 alkaen. Viimeisin muokkaus 25.12.2021.

VERKKOKAUPPA

Purrema Design (Emma Lepistö, Y-tunnus 3194662-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TUOTTEEN KÄYTTÖ

Asusteiden hoito-ohjeet on ilmoitettu jokaisen tuotteen omalla sivulla. Purrema Designin valmistamat keppihevoset eivät ole leluja, vaan ne on tarkoitettu harrastusvälineiksi, koriste- ja keräilyesineiksi. Keppihevosia ei suositella alle 10-vuotiaiden käyttöön. Pehmoeläimet on tarkoitettu lasten leluiksi tai koriste-esineiksi, niitä ei ole tarkoitettu lemmikkien leluiksi. Pehmoeläimiä ei suositella alle 10-vuotiaiden käyttöön. Mitkään tuotteista eivät kestä repimistä tai saumoihin kohdistuvaa kiertävää liikettä. Emme vastaa tuotteiden rikkoutumisesta vääränlaisen käytön seurauksena. Huom! Kaikki tuotteet on valmistettu kissataloudessa.

TILAAMINEN

Valmiit tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tilauksesta tehtävät tuotteet tilataan Tilaustuotteet-sivulta löytyvän kaavakkeen avulla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi Purrema Designilta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksaminen tapahtuu tilauksen jälkeen sähköpostiisi saapuvalla laskulla. Verkkokaupasta tilatessa lasku lähetetään yhden arkipäivän sisällä tilauksesta. Tilauksesta tehtyjen tuotteiden kohdalla saat ensin kuvia valmistuneista tuotteista ja sitten laskun. Tilauksesta valmistettuja tuotteita ei ole pakko ostaa, mikäli et ole niihin tyytyväinen. Kerro siitä ennen maksamista. Sekä verkkokaupan että tilauksesta tehtävät tuotteet lähetetään vasta laskun maksamisen jälkeen.

TOIMITUS

Tuotteet lähetetään Postin kautta. Toimituskulut ilmoitetaan kassalla. Tilaus postitetaan 3 arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tilaus on yleensä perillä 2-6 päivän kuluttua.

PALAUTUKSET

Kaikki tuotteet ovat Suomessa käsintehtyjä, joten huomioithan, että tuotekuvan ja valmiin tuotteen välillä voi olla pientä poikkeavuutta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lainmukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, joka lasketaan siitä alkaen, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja -pakkauksessa. Asiakas maksaa lähetyksestä aiheutuvat kulut. Rahat tuotteesta maksetaan takaisin asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun tuote on palautunut. Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautustilanteessa ota yhteyttä sähköpostilla purremadesign@gmail.com.

ONGELMATILANTEET JA REKLAMAATIO

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla purremadesign@gmail.com. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.